Bianca Drăgușanu va lua 1.500 de euro pe emisiune la "Dansez pentru tine"

771
1
Bianca Drăgușanu va lua 1.500 de euro  pe emisiune  la
Vedetele se duelează de 12 sezoane pentru a câștiga marele trofeu la competiția "Dansez pentru tine", difuzată de ProTV. În toamna asta, printre vedetele care își vor "rupe" picioarele sau spatele se numără și Bianca Drăgușanu. Fosta asistentă de televiziune a semnat de curând contractul cu Media Pro și așteaptă startul pregătirilor.

Ea a negociat cu oficialii Pro TV timp de două luni, aproape zi de zi, pentru a obține o sumă cât mai mare pentru fiecare ediție a show-ului. Negocierile au fost intense și destul de "dure", deoarece cele două părți nu doreau să cedeze.

Până la urmă, se pare că s-a ajuns la un numitor comun. Surse din anturajul vedetei au declarat pentru Click! că Bianca a obținut o sumă destul de importantă: 1.500 euro pentru fiecare ediție la care participă.

Așadar, dacă va ajunge până în seara finalei, iubita lui Adrian Cristea va câștiga 10.500 euro, plus mândria că partenerul ei a câștigat marele premiu de 60.000 de euro.

Comentează știrea

c
28 iunie 2012
chestionar

Buna ziua! sunt student si realizez un chestionar despre site-ul primariei Mangalia. as dori sa ma ajutati prin completarea chestionarului la urmatoarea adresa: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEFVMjdwdEpiVlEtUnhsRkxGeTY5ZFE6MQ va multumesc mult!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4558 secunde