Încep înscrierile pentru "Vocea României" și "Dansez pentru tine"

539
Încep înscrierile pentru
"Vocea României" și "Dansez pentru tine" vor da startul preselecțiilor. După ce a făcut senzație cu primul sezon, Pro TV caută din nou "Vocea României". Cei patru antrenori, Loredana, Smiley, Horia Brenciu și Marius Moga, sunt nerăbdători să își cunoască noii elevi.

Toți cei care simt că au potențialul și talentul necesar pentru a întoarce măcar unul dintre cele patru scaune sunt așteptați la preselecții. Bucureștiul este cel care deschide seria preselecțiilor.

Concurenții sunt așteptați luni, 4 iunie, începând cu ora 10.00, la Ra-mada Bucharest Parc Hotel, pentru a demonstra că au tot ce este nevo-ie pentru a deveni "Vocea României".

Ringul visurilor își deschide din nou porțile în această toamnă. "Dansez pentru tine" este gata să îndeplinească noi visuri, să redea speranța și să readucă optimismul în viața unor oameni. Preselecția pentru cel de-al paisprezecelea sezon al show-ului "Dansez pentru tine" va avea loc pe 7 iunie, începând cu ora 12.00, la Ramada Plaza Bucharest Hotel.

La cele două preselecții sunt aștep-tați atât cei care s-au înscris deja pe site, dar și cei care nu au avut posibilitatea să o facă, pentru că înscrierea se poate face și direct în spațiul de desfășurare a preselecțiilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3535 secunde