Oana Zăvoranu îl vrea pe Pepe după gratii

564
1
Oana Zăvoranu îl vrea pe Pepe după gratii - oanazavoranu-1338470910.jpg
După ce procurorii au așteptat-o de mai multe ori la audieri, Oana Zăvoranu și-a făcut timp, ieri dimineață, să ajungă la DIICOT, pentru a-și susține plângerea făcută împotriva fostului ei soț, Ionuț Pascu, alias Pepe.

Oana a ajuns la DIICOT în jurul orei 10.00, iar la intrare a fost reținută în declarații. La ieșire însă, după cele trei ore petrecute în biroul anchetatorilor, vedeta s-a dezlănțuit: "Am formulat împotriva lui Pascu două acuzații extrem de grave: acces fără drept la sisteme informatice și încălcarea secretului corespondenței, pentru că mi-a spart mailul și a făcut publice toate discuțiile mele. Procurorul le-a acceptat, așa că e foarte posibil că la un moment dat să existe o confruntare între mine și fostul meu soț", a spus Zăvo.

Întrebată dacă își dorește ca Pepe să ajungă la pușcărie, Oana a fost categorică: "Pascu e un infractor, care a mai fost condamnat pentru că a bătut un avocat. Acum va trebui să răspundă, pentru că nu a știut când să se oprească, deși i-am oferit mai multe ocazii să facă asta. I-am promis că mă pornesc împotriva lui și veți vedea cum o să ajungă el să recunoască tot, pentru că ăsta este adevărul", a explicat Zăvoranu, citată de Libertatea.

Comentează știrea

hehehehehe
1 iunie 2012
da' ei

nu i-ar sta bine in dungi? La cata merda maninca pe seama lui Pepe si a sotiei lui, ar cam fi cazul. Baaaaaa, pe asta de ce n-o luati la balamuci? Si pe feminizdele ei, oplosite pe linga Vadim. (Securizde si activizde zoofile, mde!)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7974 secunde