Bianca Lăpuște și Marius Moga vor să devină părinți!

313
1
Bianca Lăpuște și Marius Moga vor să devină părinți! - 17mogabiancadbf9af9bc607-1424428309.jpg
Cunoscut ca un tip discret și destul de retras, Marius Mo­ga e zgârcit cu detaliile despre frumoasa poveste de iubire pe care o trăiește alături de Bi­anca Lăpuște.

Bianca are numai 21 de ani, cu 12 mai puțini decât logodnicul ei, dar spune că vârsta nu a contat niciodată în această relație.

"Atunci când l-am cunoscut, nu știam câți ani are și nici el nu știa ce vârstă am eu. Nu am simțit nevoia să-l întreb, fiindcă am fost din primul moment pe aceeași lungime de undă. Sunt sigură că ne-am întâlnit la momentul potrivit", a mărturisit, pentru libertatea.ro, frumoasa blondă.

Conform spuselor Biancăi, ziua de 14 februarie ce tocmai a trecut a fost al doilea Valentine’s Day prins împreună, așadar, relația lor a trecut recent de borna de un an. Suficient timp pentru a-și dea seama că sunt suflete-pereche și că tot ce le mai lipsește este... un "mini-Mozart". Sau mai mulți.

"Ne dorim copii de când ne-am dat seama că vrem să ne petrecem restul vie­ții împreună. Restul e voin­ța lui Dumnezeu", recunoaște Bianca, citată de libertatea.ro.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5691 secunde