Bittman a vrut să renunțe la X Factor ca să nu-și piardă vocea!

223
Bittman a vrut să renunțe la  X Factor ca să nu-și piardă vocea! - danbittman-1353939252.jpg
Diagnosticat în urmă cu un an de medicii români cu stenoză carotidiană asimptomatică, Dan Bittman (50 de ani) a fost operat la începutul lunii octombrie la Viena. Solistul a rămas nu numai cu o cicatrice mare la nivelul gâtului, dar și cu o voce de nerecunoscut.

În locul glasului care i-a băgat ani de zile în buzunare zeci de mii de euro la con-certe, acum solistul mai mult șoptește decât vorbește.

"Singura problemă este că încă sunt răgușit. Eu sper să-mi treacă până când începe X Factor. Operația a fost grea. A durat vreo 3 ore. E o operație pe carotidă. Aștept să văd rezultatele... Deja le văd, sunt încă în viață", declara optimist Bittman, la puțin timp după operație, la emisiunea Acces direct, de la Antena 1.

Iată însă că, la o lună și mai bine de la complicata intervenție chirur-gicală, Bittman nu pare să progreseze deloc, iar vocea lui este răgușită aidoma unui bătrânel de 80 de ani. Pe 11 noiembrie, la prima gală X Factor, toată lumea a rămas șocată! Bittman de-abia dacă a îngăimat câteva cuvinte.

De altfel, în ultimele săptămâni, show-ul a ajuns un calvar pentru solist, care are intervenții numai în șoaptă și de doar câteva cuvinte. Surse din anturajul solistului au dezvăluit că acesta a vrut să rupă contractul cu X Factor, contract semnat cu mult înainte de începerea show-ului. Fiind însă vorba de un format internațional cumpărat de cei de la Antena 1, a fost practic imposibil ca juratul să fie schimbat în timpul show-ului.

Mai mult, Bittman ar fi ajuns la sapă de lemn dacă părăsea concursul, dat fiind faptul că, în contract este stipulată o clauză conform căreia dacă solistul pleacă acum, el ar trebui să plătească o sumă imensă, de aproape 100.000 de euro, precizează wowbiz.ro. Se pare că aceeași clauză este valabilă în cazul tuturor juraților show-ului de la Antena 1. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2799 secunde