Brad și Angelina, imortalizați într-o sculptură erotică

860
Brad și Angelina, imortalizați într-o sculptură erotică - b5ae28d3272b19d52a3e7ba4c8f49cd9.jpg
Un artist obsedat de povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a creat o sculptură de dimensiuni reale a cuplului în momentele lui intime.
Sculptura intitulată "Brangelina Forever" a fost creată de artistul Daniel Edwards. Acesta este cunoscut pentru operele stranii, cum ar fi sculptura de aur a lui Britney Spears goală dând naștere pe un covor din piele de urs sau a lui Paris Hilton în cursul unei autopsii.
Edwards îi portretizează pe Brad și Angelina "în pat, în timp ce fac dragoste, nud și îmbrățișați", informează site-ul Celebuzz.com.
Statuia a fost instalată în reședința actuală a cuplului din Oklahoma, în camera specială numită "Brangelina", care a fost creată de artistul Xvala din Los Angeles. Ea atârnă din tavan în dormitorul matrimonial al clădirii, cu scopul de a "inspira vindecare sexuală celor care stau în acea cameră". De asemenea, sculptura conține ADN-ul lui Pitt și al lui Jolie.
Sculptura poartă numele de "Brangelina Forvever" deoarece artistul crede că relația lor de dragoste aparține "timpurilor noastre", fiind destinată să rămână în amintirile oamenilor pentru totdeauna, la fel ca povestea de iubire a lui Elizabeth Taylor și Richard Burton.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 02 Decembrie 2009
Stire din Monden : Alec Baldwin nu mai e interesat de actorie
Pagina a fost generata in 4.7391 secunde