Camila Cabello, marea câștigătoare la gala MTV Europe Music Awards 2018

112
Camila Cabello, marea câștigătoare la gala MTV Europe Music Awards 2018 - im9e1060c8a794d0bf8261fbf795e179-1541406887.jpg
Cântăreața americană de origine cubaneză Camila Cabello a fost marea câștigătoare a galei MTV Europe Music Awards desfășurate duminică, cu patru premii la categoriile "Cea mai bună melodie", ''Cel mai bun artist'', ''Cel mai bun videoclip'' și ''Cel mai bun artist american'', informează luni Reuters, scrie romaniatv.net


În timpul ceremoniei găzduite de orașul Bilbao, în nordul Spaniei, Cabello (21 de ani), desemnată marea câștigătoare și a MTV Video Music Awards din luna august, și-a îndemnat fanii din Statele Unite să meargă la alegerile parlamentare de la jumătate de mandat de săptămâna aceasta.


Cântăreața, care a cunoscut succesul ca membră a trupei de fete ''Fifth Harmony'', înființată în timpul celui de-al 12-lea sezon al emisiunii X-Factor din Statele Unite, a declarat că se bucură că este considerată un exemplu demn de urmat.


''Cred că semnalul pentru mine a fost să fac ceea ce mă face fericită, chiar dacă este înspăimântător; merită să riști pentru că ești responsabil pentru fericirea ta. Și da, foarte important, mergeți la vot!'', a spus aceasta.


Janet Jackson, care a primit premiul ''Global Icon'', a interpretat hituri din cei 40 de ani de carieră, înconjurată de o trupă de toboșari africani, torțe, aruncători de flăcări și peste 20 de dansatori.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Monden : CRBL are, de luni, propria emisiune la MTV
Pagina a fost generata in 1.8016 secunde