PRO TV, ACASĂ TV și MTV, SCOASE din grila abonaților Dolce, din 3 ianuarie

429
PRO TV, ACASĂ TV și MTV, SCOASE din grila abonaților Dolce, din 3 ianuarie - logodolcesportalb350x25026267200-1356614681.jpg

Canalele de televiziune din portofoliul PRO TV SA vor fi scoase din grila abonaților Dolce începând cu 3 ianuarie, după ce Romtelecom nu a agreat condițiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de transmisie, informează realitatea.net.

"În decursul negocierilor începute în luna septembrie, ROMTELECOM nu și-a arătat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preț care să exprime valoarea corespunzătoare pe care canalele PRO TV o reprezintă în prețul plătit de fiecare abonat ROMTELECOM", precizează un comunicat al postului.


"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazează în primul rând pe atractivitatea PRO TV și a altor canale românești, care determină într-o proporție covârșitoare decizia de abonare. PRO TV face în fiecare an investiții masive în conținut pentru a satisface așteptările telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui conținut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obțin venituri din abonamente, să se reflecte în prețul pe care furnizorii acestor servicii îl vor plăti de acum înainte PRO TV", a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.


Romtelecom afirmă că a negociat cu bună credință cu Pro TV S.A și că, pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat "o creștere semnificativă a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienții Romtelecom", completează sursa citată.

 

Citește articolul integral...


 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3617 secunde