Românii au talent: Cine pune mâna pe premiul de 120.000 euro?

480
Românii au talent: Cine pune mâna pe premiul de 120.000 euro? - romaniiautalent-1336310974.jpg
Vineri seară s-au ales ultimii trei finaliști ai concursului "Românii au talent", de la PRO TV.

După o luptă acerbă, robo-dansatorul Mihai Petraiche, trupa de hipoacuzici No Limit și Cristian Leana, pentru care cubul Rubik nu are nici o taină, au fost aleși să meargă mai departe. Vinerea viitoare, telespectatorii vor avea șansa să-l aleagă, din cei 15 finaliști, pe cel mai talentat român. Fericitul câștigător va pleca acasă cu o avere: 120.000 de euro.

Sexy-dansatoarea a fost trimisă acasă

Din păcate pentru mulți telespectatori, Larisa Bercea, cea mai sexy concurentă a acestei ediții, s-a oprit în semifinale. Chiar dacă a aprins imaginația multora dintre bărbați cu dansul ei la bară, tânăra de 21 de ani a fost eli-minată. Ea ne-a făcut câteva dezvăluiri chiar înainte să evo-lueze în semifinala concursului.

"În urma participării la «Românii au talent», am primit multe invitații la diferite evenimente. Încă nu mi s-a propus să pozez goală, dar m-ar tenta ideea, atâta vreme cât conceptul ar fi unul interesant. Iar celor care se gândesc la lucruri «necurate» când mă văd dansând la bară le spun că nu fac show-uri nud!", a declarat ea, potrivit Libertatea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum va șoca Loredana la Vocea României
Pagina a fost generata in 0.8039 secunde