Concurs Când faci sex în trei, performanța ta este sub presiune!

1183
1
Când faci sex în trei, performanța ta este sub presiune! - mat-1309961351.jpg
Așadar ai reușit în cele din urmă să îți convingi partenerul să faceți sex în trei și ai găsit și o persoană gata să vi se alăture. Ce crezi că ar putea merge prost?
Ei bine, mai multe decât îți imaginezi. Când cuplurile care sunt angajate într-o relație se decid pentru o astfel de aventură, rezultatul poate fi erotic și incitant sau tragic și infinit de complicat.
Totul în ceea ce privește sexul în trei este perfect în fanteziile tale, dar în realitate multe lucruri pot merge prost. Poate că să satisfaci doi bărbați în același timp este prea mult pentru tine sau performanța ta va fi mai slabă decât de obicei. Orice început este greu, deci asigură-te că ești gata pentru lucruri neplăcute. Dacă ți-e teamă că s-ar putea să nu fii în stare pentru sex în trei, este mai bine să renunți la idee decât să te faci de râs.
Desigur, există și posibilitatea ca o partidă în trei să fie o experiență de neuitat pentru tine. Sperăm că nu te-am speriat, am vrut doar să știi în ce te bagi. Încearcă să prezici orice situație potențial neplăcută, pentru că joaca cu sentimentele celor implicați nu e un lucru atât de inocent pe cât ai putea crede.


Comentează știrea

BoK=molusca
7 iulie 2011
In realitate,

Corect,cu sexul in trei: Dobrogea Noua-Palazu Mic- Jiji l1amorozo(adica pidilicii intre ei)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3963 secunde