Cântărețul Ionuț Galani, moștenitorul lui Jean Constantin

8446
Cântărețul Ionuț Galani, moștenitorul lui Jean Constantin - 7804b284a395844db3971809c4ddcac4.jpg
Copilul de suflet al lui Jean Constantin, interpretul de muzică grecească Ionuț Galani, a primit de la soția actorului o parte din bunurile care au aparținut maestrului.
"Am primit ambarcațiunea Caliopi, denumită după mama sa. De când trăia, Jean spunea că acesta îmi va rămâne mie. Intenționez ca sub numele pe care îl are acum barca, să trec și numele lui Jean Constantin", a spus cântărețul Ionuț Galani.
El a mai precizat că Nina, soția maestrului Jean Constantin, i-a mai dat și albumele cu fotografiile din viața profesională a maestrului, dar și diplomele și distincțiile pe care actorul le-a primit în timpul vieții sale.
"Le voi păstra ca pe o comoară. Îmi este foarte greu fără Jean deoarece eram mai tot timpul împreună", a mărturisit Ionuț Galani.
De altfel, el este cel care l-a găsit fără suflare, în apartamentul din Constanța, pe Jean Constantin.
"Noi ne întâlneam aproape în fiecare zi. Eu mă plimbam pe malul mării, mai venea tatăl meu de la serviciu și ne vedeam cu Jean acolo jos, în Port. Cum în acea zi, nu mi-a răspuns la telefon, mi-am dat seama că e o problemă", își amintește Ionuț Galani.
El a spus că a simțit că ceva nu este în regulă și s-a dus acasă la actor. Din păcate, maestrul nu mai era în viață. Jean Constantin a încetat din viață la data de 26 mai 2010. Avea 83 de ani, iar medicii au spus că a făcut infarct.
Săptămâna trecută, familia i-a făcut parastasul de șase luni. În memoria lui, soția, Nina Jean, a ridicat un monument la mormântul unde Jean Constantin își doarme somnul de veci.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Monden : Iată cum arată bustul lui Jean Constantin
Sâmbătă, 05 Iunie 2010
Stire din Cultură-Educație : Testamentul lui Jean Constantin
Pagina a fost generata in 0.3474 secunde