Care este cauza morții lui ELVIS PRESLEY? Întrebarea și-a găsit răspunsul la 37 de ani de la deces

391
Care este cauza morții lui ELVIS PRESLEY? Întrebarea și-a găsit răspunsul la 37 de ani de la deces - elvispresleywallpaper1280x960-1395854843.jpg
Legendara figură a muzicii internaționale, Elvis Presley, a murit din cauza faptului că era supraponderal, dar și pentru că era consummator de substanțe interzise.


Când a încetat din viață, Elvis Presley era supraponderal, iar medicii legiști au precizat că din această cauză, dar și pentru că a consumat droguri, inima sa a slăbit, ceea ce într-un final i-a cauzat decesul.


Deși cauza morții părea clară, teoriile conspirației nu au lipsit, dar o analiză ADN a lămurit misterul, conform a1.ro. Oamenii de știință au folosit un fir de păr de-al lui, de la fostul său frizer și așa s-a descoperit că Elvis suferea de o boală cardiacă și avea câteva mutații la nivelul acestui organ vital, care provoacă migrene, glaucom și obezitate.


Având în vedere că fostul star mondial lua medicamente împotriva migrenelor și avea probleme cu vederea, se confirmă noua ipoteză 
privind cauza decesului său, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4785 secunde