Care este verdictul în procesul dintre Prodan și Alexandra Stan!

194
Care este verdictul în procesul dintre Prodan și Alexandra Stan! - alexandrastanimage-1401270796.jpg
Se pare că legea e de partea Alexandrei Stan, care a avut câștig de cauză în procesul pentru drepturi de autor intentat de fostul ei impresar, Marcel Prodan.

Marcel Prodan a dorit să-i interzică solistei să cânte piesele care au consacrat-o, dar acesta a rămas cu buza umflată.

"Da, am dreptul să-mi cânt toate piesele și sunt fericită. «Thanks for Leaving» a fost apreciată de fani, răspunsurile lor au fost cele pe care mi le doream. Chiar au apreciat mesajul și ceea ce exprimă piesa. Melodia vorbește despre noi începuturi, despre cum o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci e un nou început. O eliberare de care aveai nevoie ca să poți să continui să fii chiar TU. Din punctul meu de vedere, astfel am pus capăt acelui moment din viața mea. Voi lansa, miercuri, și «Cherry Pop», o piesă plină de viață, colorată, exact cum le place fanilor mei", a mărturisit artista pentru "ring".

Anul trecut, în iunie, Alexandra a fost internată după ce a fost bătută crunt de impresarul ei, Marcel Prodan. În urma violențelor la care a fost supusă, cântăreața a petrecut o săptămână în spital și a fost pe punctul de a-și pierde vocea, iar nervii optici i-au fost afectați, scrie showbiz.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alexandra Stan, din nou în necaz
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cu cât "se vinde"  Alexandra Stan pe Internet
Pagina a fost generata in 1.7681 secunde