Revenire în forță! Constănțeanca Alexandra Stan face furori în noul său videoclip

247
2
Revenire în forță! Constănțeanca Alexandra Stan face furori în noul său videoclip - alexandrastan4f3ede2784b1e-1398679368.jpg
Alexandra Stan a lansat luni un nou videoclip, pentru piesa "Thanks for leaving", melodie care vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a putea merge mai departe, bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți.


Videoclipul este a patra parte din scurtmetrajul "Thanks for leaving" și prezintă finalul unei relații, dar și un nou început. Mesajul transmis este acela că în viața fiecărui om există cel puțin o persoană căreia îi putem mulțumi că a plecat.


"Când piesa a fost compusă, am realizat că oamenii vor înțelege prin ce am trecut și dorința mea de a lupta pentru o viață mai frumoasă. Mi-am dorit ca «Thanks for leaving» să fie prima piesă după această pauză și mă bucur că toate aceste sentimente și emoții le-am putut exprima prin piesă și videoclip", a declarat Alexandra Stan.


Scurtmetrajul prezintă povestea unei relații dăunătoare, decizia de a pune punct, emoțiile și primii pași spre un nou capitol din viață. Acesta arată că o despărțire nu înseamnă întotdeauna ceva trist, urât, ci și un nou început, scrie click.ro.


Comentează știrea

hermes tote bag replica
8 mai 2014
hermes tote bag replica

hermes bags south africa hermes tote bag replica http://www.kiwanislblf.org/about.html

fake hermes birkin bag uk
10 mai 2014
fake hermes birkin bag uk

replica hermes watch cape cod Stiri Monden : Revenire în forță! Constănțeanca Alexandra Stan face furori în noul său videoclip | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online fake hermes birkin bag uk http://www.manhaircut.dk

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Alexandra Stan, din nou în necaz
Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Monden : Cu cât "se vinde"  Alexandra Stan pe Internet
Vineri, 04 Octombrie 2013
Stire din Monden : "E pătimașă atunci când iubește!"
Pagina a fost generata in 1.8918 secunde