Carmen Harra vorbește despre cuplul Mădălina - Gerard Butler

554
2
Carmen Harra vorbește despre cuplul Mădălina - Gerard Butler - madalinasigerard-1375101727.jpg
Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile pe care le face despre diverse personalități de la Hollywood și nu numai, și-a dat cu părerea și despre viitorul relației dintre Mădălina Ghenea și actorul Gerard Butler.

Celebra româncă, stabilită de mulți ani în America, a vorbit pentru Ring despre viitorul cuplului Ghenea-Butler.

"Ea e numărul cinci, ca Angelina Jolie, iar el patru, ca Brad Pitt, însă el e opusul familistului Brad Pitt. Au o relație karmică, adică se știu din vieți anterioare și de aceea nu pot renunța atât de ușor unul la altul", a spus Carmen Harra.

Pe 13 noiembrie, Gerard Butler, alintat Gerry, va împlini 44 de ani, moment care se poate dovedi foarte important pentru româncă.

"Când cifra lui (patru - n.r.) se va regăsi de două ori în vârstă, se va gândi la căsătorie. Ea are o șansă să se mărite cu Butler, dar și dacă va fi așa, tot nu vor rămâne împreună. Acum, ei se joacă de-a șoarecele și pisica, unde, de fapt, Gerry e pisica, deși Mădălina are impresia că deține acest rol", a explicat Carmen Harra, citată de libertatea.ro.

Comentează știrea

vrajeala
30 iulie 2013
prezicatoarea

mai lasatine si cu carmen hara , cred ca este o mincinoasa .amintitiva de cate ori a prezis ca scapam de basescu. si ce s-a intamplat ? ea si cu ala cu cutremurile de pamant.

JURNALISTUL DE SERVICIU
30 iulie 2013
NEDUMERIRE

Nu am inteles,ati scris " celebra romanca " ? Celebra in ce ?

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Monden : Mădălina Ghenea, cu ochii în lacrimi
Pagina a fost generata in 2.8409 secunde