Ruby a învățat-o pe Inna cum să se îmbrace

226
Ruby a învățat-o pe Inna cum să se îmbrace - ruby8-1375101634.jpg
Înainte de a incita cu versurile ei provocatoare imaginația multor domni, Ruby sau Ana Claudia Grigore, pe numele ei din buletin, a fost stilist pentru mai multe vedete consacrate.

Inna e una dintre solistele pe care Ruby le-a învățat cum să se îmbrace.

În urmă cu vreo șapte ani, Ana Claudia Grigore era jurnalistă la o revistă pentru adolescenți și avea o relație cu șeful ei din redacție. Iubitul de la acea vreme este și cel care a împins-o de la spate, până când Ruby a ajuns să aibă un contract avantajos cu postul Kanal D, unde îmbrăca vedete și domnișoare necunoscute la o emisiune de stil. Au urmat și alte vedete care au intrat pe mâna lui Ruby.

"Multe soliste cunoscute la vremea aceea au colaborat cu ea, însă între timp au intrat în anonimat. Una dintre cele pe care le-a ajutat cu sfaturi a fost și Inna, cu care s-a împrietenit și multă vreme cele două au ieșit împreună în oraș. Inna nu era cunoscută pe atunci, dar avea potențial. Era la început și, la scurt timp după ce a început să lucreze cu Ruby, a dat lovitura", a povestit, pentru Click!, o sursă din apropierea lui Ruby.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4319 secunde