Cătălin Botezatu: Monica Gabor a devenit doamna Pink

623
Cătălin Botezatu:  Monica Gabor a devenit doamna Pink - monicagabor81426300-1349908295.jpg
Cătălin Botezatu a rămas profund impresionat de primirea pe care i-a făcut-o Monica Gabor în America și crede că fosta doamnă Columbeanu și-a găsit liniștea peste Ocean.


Invitat special la evenimentul în cadrul căruia se va lansa băutura energizantă a iubitului Monicăi Gabor, Cătălin Botezatu este în culmea fericirii, departe de România, în Beverly Hills.

"Sunt fericit, cred că am ajuns în rai! Sunt la cel mai impresionant hotel din Beverly Hills, la Regent Beverly Wilshire Hotel, locul unde s-a filmat celebrul film Pretty Woman. Priveliștea e incredibilă, apartamentul în care stau e uriaș, iar eu mi-aș dori să puteți vedea ceea ce văd eu acum", a povestit Cătălin pe Facebook.

Monica l-a impresionat și ea pe Bote, poate și pentru că i-a arătat că o duce foarte bine acolo.

"De la aeroport m-a luat Monica, pe care am fost extrem de fericit să o revăd. A venit cu un superb Rolls Royce alb, iar ea era minunată, de o eleganță desăvârșită. Mă bucur pentru fericirea ei, pentru noua ei familie și pentru turnura fericită a eve-nimentelor din viața ei. Este foarte res-pectată la Hollywood, datorită caracterului ei frumos și a personalității calde. Ea și Mr. Pink trăiesc o iubire sinceră și formează un cuplu neașteptat de frumos. Sincer să fiu, nu am văzut un cuplu legat de o iubire mai sinceră decât cea pe care o trăiesc ei. Sunt onorat și fericit să fiu prietenul lor", a explicat designerul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3017 secunde