Cătălin Măruță s-a apucat de gătit pentru Nicoleta Luciu

678
Cătălin Măruță s-a apucat de gătit pentru Nicoleta Luciu - catalinmaruta5-1317419104.jpg

După ce i-a oferit Nicoletei Luciu, dar și celorlalte mămici din maternitatea Polizu zeci de coșuri cu fructe pentru a le potoli pofta, Cătălin Măruță a declanșat, vineri, "Operațiunea Clătita".
Pentru că viitoarea mămică de tripleți a avut poftă de clătite, prezentatorul "Happy Hour" de la PRO TV s-a conformat, ajutat însă de cele două Veverițe RedBlonde, Alina și Mădălina, dar și de băieții de la trupa Zero. Înarmați cu șorțuri de bucătărie și bonete de bucătari, inițiatorii Operațiunii Clătita s-au pus pe treabă: au gătit pentru vedeta Acasă TV și pentru întreaga maternitate nu mai puțin de 500 de clătite!
Misiunea nu a fost deloc ușoară, mai ales că, la început, bucătarii amatori au dat greș cu câteva clătite. Perseverența i-a făcut însă să nu se lase bătuți, mai ales că nu-i de șagă cu o mămică pofticioasă. Mai mult sau mai puțin îndemânatici, dar dornici să ducă la bun sfârșit operațiunea, Cătălin Măruță, Veverițele și băieții din band s-au luptat cu făina, ouăle și borcanele de dulceață de afine, vișine și cireșe și nu s-au putut abține să nu guste și ei!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Monden : Din divă sexy în căruciorul cu rotile
Pagina a fost generata in 0.3502 secunde