Elena Gheorghe va cânta pe aceeași scenă cu Xzibit

2932
Elena Gheorghe va cânta pe aceeași scenă cu Xzibit - elenagheorghe-1317414975.jpg
Este din ce în ce mai clar că 2011 este anul realizărilor pentru viitoarea mămică Elena Gheorghe. Artista se bucură numai de împliniri în viața personală, iar cariera ei muzicală este într-o continuă ascensiune. "Disco Romancing" și "Midnight Sun" sunt piesele cu care Elena a cucerit, practic, întreaga lume. Rând pe rând, cele două single-uri au ajuns hituri în mai multe țări. În urma acestui succes, și invitațiile de a cânta în respectivele țări vin din ce în ce mai des.
Chiar sâmbătă, Elena va fi în Germania pentru două concerte, ocazie cu care artista va bifa o premieră personală: va cânta pe aceeași scenă cu nimeni altul decât artistul internațional Xzibit. "Nu pot spune că ascult muzica lui Xzibit, însă îl apreciez pentru succes și îmi place personalitatea lui. Mă flatează că vom cânta pe aceeași scenă", a spus Elena, potrivit showbiz.ro.
După show-rile din Germania, artista se reîntoarce în Spania, unde are programat, începând cu 7 octombrie, un turneu de o săptămână. Acolo, Elena este foarte îndrăgită și așteptată de fani. Piesele ei au ajuns no.1 la cel mai ascultat post de radio dance spaniol, Maxima FM, și au rămas în top săptămâni la rând. Acum "Midnight Sun" se află pe locul doi, după ce, săptămâna trecută, a ocupat prima poziție în clasamentul muzical, piesa Elenei fiind prezentă în top de nu mai puțin de 16 săptămâni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6039 secunde