Câți bani a făcut Inna din concertele din America

517
Câți bani a făcut Inna din concertele din America - inna-1333656568.jpg
Decizia de a nu mai accepta mai puține spectacole și concerte în România și de a se concentra asupra concertelor din străinătate s-a dovedit foarte profitabilă pentru Inna.

Cântăreața a decis să accepte concertele în străinătate, unde organizatorii sunt dispuși să plătească și 15.000 de euro pentru a o aduce la un concert și, scriu ziariștii de la Click, judecând după concertele sale din ultimele două săptămâni, Innei i-au intrat în cont aproximativ 90.000 de euro.

Inna a cucerit străinii cu piesele și videoclipurile scoase pe bandă rulantă. Așa că a organizat chiar și un turneu "Tour Mexico - I Am the Club Rocker". În ultimele două săptămâni din luna martie, solista a bifat șase orașe: 16 martie - Monterrey, spectacol ce a avut loc la "Espacio San Pedro", 18 martie - CD Mexico la Auditorio National, la 22 martie a cântat în Puebla, la Acapulco a susținut concert la 23 martie, iar la 30 și 31 martie, Inna le-a cântat fanilor din Cancun, respectiv celor din Merida. Iar în aceste zile românca va susține spectacole la Los Angeles și San Francisco.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Monden : Inna, turneu în SUA
Miercuri, 28 Martie 2012
Stire din Monden : Inna și-a schimbat tunsoarea
Pagina a fost generata in 0.3336 secunde