Ce probleme are Nicoleta Luciu după naștere

1207
2
Ce probleme  are Nicoleta Luciu după naștere - nicoletaluciu1321792184-1321825041.jpg
Nicoleta Luciu este o femeie fericită: are trei bebeluși sănătoși, iar dieta pe care o ține dă rezultate. Mai are însă de rezolvat o singură problemă: i-au apărut vergeturi pe sâni...

Nicoleta Luciu este îngrijorată de vergeturile care i-au apărut pe sâni odată cu aducerea pe lume și alăptarea tripleților.

Vedeta, care s-a făcut remarcată în showbiz în mod special mulțumită bustului proeminent, spune că a început un tratament cu laser pentru a scăpa de această problemă.

"Sânii sunt încă mari, frumoși. Mi-au apărut câteva vergeturi, dar le elimin prin tratament. Deocamdată am început un tratament cu laser la o clinică de specialitate, care să ajute la fermitatea sânilor. Sper să nu fie nevoie de nicio operație de augmentare a bustului", a declarat Nicoleta pentru Ciao!

Comentează știrea

Nea Mitica
21 noiembrie 2011
O veste proasta!

Sunt de-a dreptul disperat din cauza problemelor N.Luciu. Daca tatele doamnei vor ramane cu vergeturi, prevad sinucideri in masa, cu mare impact social! Eu deja sunt in preajma unei depresii...

unu
30 noiembrie 2011
:))

ms nea Mitica mai facut sa rad :)))) a dracu de tatele ei ne pasa noua ce retardat scrie o stire de asa anvergura...o sa iei nobelul :))

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2011
Stire din Monden : A născut Nicoleta Luciu
Miercuri, 28 Septembrie 2011
Stire din Monden : Din divă sexy în căruciorul cu rotile
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : "Sâni în rate", cadou la aniversare...
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Fun : Câți ani îmi dați?
Pagina a fost generata in 0.3236 secunde