Celebrul iubit indian al Iuliei Vântur suferă de "boala sinuciderii"

703
Celebrul iubit indian al Iuliei Vântur suferă de
Cel mai iubit actor din India, Salman Khan, este zilele acestea în atenția presei datorită presupusei relații pe care ar avea-o cu frumoasa româncă Iulia Vântur. Mai mult, ziarele scriu că noul cuplu va păși în fața altarului. Numai că Iulia ar trebui să știe ce o așteaptă, în cazul în care ar vrea să formeze o familie cu îndrăgitul actor indian. Acesta suferă de o tulburare nervoasă gravă, denumită științific nevralgie trigeminală, și care popular a fost botezată "boala sinuciderii". Și asta din cauză că îl împinge pe cel care suferă de această afecțiune să recurgă la gesturi suicidale.

"Sufăr de nevralgie trigimenală", recunoștea Salman anul trecut. "Am această problemă de șapte ani. Dar acum starea mea s-a înrăutățit, însă sunt pregătit să înving boala", adăuga el, înainte să facă o călătorie în Statele Unite ale Americii, unde a fost supus unei operații la falcă.

Boala este o tulburare neurologică facială, care se manifestă prin spasme la nivelul feței și care afectează masticația ori vorbirea. În situații mai grave, din cauza durerilor insuportabile, bolnavul poate fi împins spre autodistrugere, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3484 secunde