"Iulia și Horia la ultimul Grand Slam al anului"

207
Andreea Raicu a fost prezentă în publicul emisiunii "Dansez pentru tine" pentru a-l admira pe iubitul ei, Horia Tecău, în timpul momentului artistic pe care acesta l-a avut alături de Iulia Vântur.


În ciuda faptului că Horia Tecău și Iulia Vântur au avut câteva mișcări senzuale în timpul dansului, Andreea Raicu pare să fie cât se poate de sigură de noul ei iubit având în vedere postările sale de pe site-urile de socializare.

Astfel, Andreea Raicu a publicat o foto-grafie pe care a făcut-o chiar în timpul dansului celor doi, în dreptul căreia a scris: "Iulia și Horia la ultimul Grand Slam al anului:-)".

Îmbrăcată în pantaloni negri și o bustieră neagră, cu porțiuni din dantelă transparentă, Iulia Vântur a dansat extrem de seducător în fața tenismenului, terminând dansul cu coafura complet răvășită, după prizele extrem de spectaculoase pe care le-a realizat în timpul dansului.

Iulia Vântur și Horia Tecău au dansat pentru a îndeplini visul lui Vișinel Bălan, un băiat care a crescut fără părinți, iar care acum încearcă să îi ajute pe copiii care au dificultăți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2971 secunde