Adevăratul motiv pentru care Tecău se desparte de Lindstedt

734
Adevăratul motiv pentru care Tecău se desparte de Lindstedt - tenishoriatecau-1352409182.jpg
Horia Tecău și Robert Lindstedt au pierdut și cel de-al doilea meci din Turneul Campionilor de la Londra, miercuri, și nu mai păstrează șanse de calificare în semifinalele competiției. Cuplul româno-suedez se va despărți după această competiție, iar constănțeanul Horia Tecău a decis să facă public motivul pentru care cei doi vor profesa pe căi diferite. 

"În ultimii trei ani, am avut un antrenor constant doar două luni. O lună a fost Gabi Trifu, iar încă o lună australianul Ashley Fisher. Eu mi-am dorit foarte mult un antrenor, care să mă ajute să cresc de la meci la meci, însă Robert nu a fost de acord. Pentru el a fost mai important un fizioterapeut, care să îl mențină fizic, pentru că a considerat că la experiența lui nu

mai este nevoie de un antrenor.

A fost un parteneriat cu adevărat solid. Acum trei ani, înainte să jucăm împreună, Robert era deja un jucător cu experiență, dar care nu reușise să urce mai sus de top 15, iar eu eram în creștere, însă nu aveam clasament pentru a prinde turneele mari. El avea nevoie de un partener serios, iar eu de un partener cu clasament, așa că lucrurile s-au potrivit și am continuat să jucăm împreună", a declarat Horia Tecău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde