Celia a făcut nuntă de 100.000 de euro

204
Celia a făcut nuntă de 100.000 de euro - celia-1377433691.jpg
Cântăreața Celia s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul ei, Ardeli, la Biserica din Ghelari, în apropiere de orașul Deva. La ceremonia religioasă care a început în jurul orei 17.00 au participat apropiați ai cuplului, printre care și producătorul Costi Ioniță. Solista a postat pe contul de pe Facebook imagini cu ea și soțul ei, în biserică și la ieșire.

După o scurtă "ședință foto" în fața lăcașului de cult, cântăreața a intrat în biserică, însoțită de cele două perechi de nași și trei domnișoare de onoare, spunându-le celor din jurul ei că "îi iubește foarte mult". Slujba religioasă a durat aproximativ o oră și la ea au avut acces doar familia și invitații Celiei, între care și cunoscutul cântăreț Costi Ioniță și manechinul Roxana Ilie, care le-au urat mirilor "fericire multă și să-i binecuvânteze Dumnezeu cu copii frumoși".

La finalul ceremoniei religioase, în momentul în care a ieșit din biserică, întrebată cum se simte, Celia a spus: "E cea mai frumoasă zi din viața noastră. Mă simt perfect. E minunat!", a zis cântăreața, citată de Libertatea. La rândul său, mama sa a declarat, vizibil emoționată, că își dorește ca fiica ei și proaspătul ginere să aibă parte de o viață frumoasă.

În jurul orei 19:00, tot alaiul a pornit spre conacul unde a fost organizată petrecerea de nuntă. Acolo, cei peste 300 de invitați s-au putut delecta cu un meniu diversificat și rafinat, într-un decor de vis. Întreaga petrecere a costat o avere: aproximativ 100.000 de euro.

Celia, pe numele ei Cristina Ioana Solcan, e originară din orașul Simeria, județul Hunedoara. Cântăreața și iubitul ei, Ardeli, s-au cununat civil la începutul lunii mai în Australia, acolo unde a locuit proaspătul ei soț. Cei doi îndrăgostiți au ales să-și unească destinele și în fața lui Dumnezeu, în România.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.339 secunde