Charlie Sheen, seropozitiv

136
Charlie Sheen, seropozitiv - charlie-1447747009.jpg
Actorul american Charlie Sheen va face "o dezvăluire" personală într-un interviu acordat NBC, a informat luni postul de televiziune, alte mass-media precizând că el va mărturisi că este seropozitiv, relatează AFP.


NBC nu a dat detalii despre ceea ce va declara actorul, care s-a confruntat cu probleme grave cu alcoolul și drogurile, în cadrul emisiunii 'Today' difuzate marți. Numeroase mass-media specializate în știri despre celebrități au subliniat totuși că el va dezvălui că este seropozitiv.

Potrivit site-ului TMZ, actorul care a fost concediat în 2011 de la sitcomul de succes 'Doi bărbați și jumătate' din cauza comportamentului său violent și imprevizibil, va declara, ca urmare a numeroaselor amenințări ale fostelor sale partenere, că este purtător al virusului HIV.

Potrivit TMZ, actorul în vârstă de 50 de ani a aflat de un an că este purtător al virusului, dar a păstrat secretul pe care l-a împărtășit însă unor prieteni care au lăsat să se scurgă informația.

"Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie să-l contacteze și să-l amenințe că îl vor da în judecată, având în vedere că nu știau că acesta este purtător de HIV în momentul în care se întâlneau cu el", relatează TMZ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 August 2010
Stire din Monden : Charlie Sheen a scăpat de închisoare
Pagina a fost generata in 1.3704 secunde