Charlize Theron, implorată de mama ei să nu se mărite cu fostul soț al Madonnei

222
1
Charlize Theron, implorată de mama ei să nu se mărite cu fostul soț al Madonnei - penn1-1391610361.jpg
Charlize Theron le-a spus tuturor prietenilor că, în sfârșit, și-a găsit jumătatea și e hotărâtă să facă marele pas spre căsătorie. Însă fericirea acesteia a fost imediat umbrită chiar de către mama sa, care nu e de acord cu relația fiicei ei cu fostul soț al Madonnei și o imploră pe Charlize să se despartă cât mai repede de celebrul actor.


Charlize Theron (38 de ani) e toată numai un zâmbet de când a început o relație cu celebrul actor Sean Penn (53 de ani), fiind superîndrăgostită de acesta, dar se pare că fericirea ei a ajuns la final.


Și asta, deoarece mama ei, Gerda Maritz, cea care o ajută să-și crească fiul adoptat, nu e deloc de acord cu faptul că aceasta se iubește cu Sean Penn. Gerda își imploră fiica să nu se mărite cu el și, mai mult, chiar o roagă insistent să pună cât mai rapid punct relației cu acesta.


"Gerda se bazează pe faptul că Charlize ține tot timpul cont de părerea ei și speră că îi va asculta sfatul. Nu vrea ca fiica ei să aibă vreo legătură cu Sean. Și crede că un mariaj între ei va fi un dezastru", a declarat o sursă apropiată actriței pentru National Enquirer, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

??? ????
14 august 2014
??? ????

with regard to 1965, that will race next to Monza, information technology posted generally curvaceous Dino 166, a specific sporting events super obtaining a 1592cc V 6. it was subsequently promptly used, nevertheless the serps expired since really one panel. The Dino 166 reappeared in Nurburgring to get rid of fourth entire before a dismal le guys, from where the site survived basically two laps. ??? ???? http://www.outnabout.com/products/index.php?tag=98

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Monden : Galerie FOTO / Lucian Bute a spus DA!
Pagina a fost generata in 2.4402 secunde