Cocktail de socializare la Iaki, episodul II

604
Cocktail de socializare la Iaki, episodul II - a1d742d648b1409658be0c7b97e9e743.jpg
Cea de-a doua seară de cocktail de la Hotel Iaki s-a desfășurat joi, în tradiționala atmosferă plăcută pe care organizatorii o propun invita-ților lor.
Pe terasa Hotelului Iaki, lângă piscina exterioară, au semnat, și de data aceasta, condica de prezență, oaspeții hotelului, dar și invitați dintre partenerii Iaki și oameni de afaceri din Constanța. Formația hotelului a încântat, și de această dată, audiența, abordând piese muzicale dinamice, care au întreținut buna dispoziție a celor care au venit la petrecere.
Organizatorii și-au propus ca, în sezonul estival, să își răsplătească clienții, partenerii și colaboratorii, printr-un cocktail de socializare: gustările pregătite de bucătarii hotelului, alături de băuturile preparate cu măiestrie, și de muzica anilor 80, nu au lăsat niciun invitat fără partener de discuție. Fie că vorbim de copii, entuziasmați de petrecerea de la piscină, sau de turiștii români sau străini cazați la Hotel Iaki, seara de socializare a avut efectul scontat. Barierele lingvistice au fost și ele, depășite, între invitații români și cei străini creându-se o vizibilă simbioză conversațională. Nu a lipsit nici tombola pregătită de organizatori, cei mai norocoși dintre invitați câștigând premii promoționale Iaki.
Hotel Iaki mai pregătește pentru invitații săi încă două seri de cocktailuri, care vor avea loc pe 6, respectiv 13 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Iulie 2009
Stire din Monden : Ultimele bârfe despre Michael Jackson
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Monden : Ultimele fotografii cu Michael
Pagina a fost generata in 1.7695 secunde