Astăzi,

Concurs Concert Corneliu și Roxana Stroe la Club SNC

424
Concert Corneliu și Roxana Stroe la Club SNC - 15693a46478ce49daf83883b0a76f411.jpg
Cunoscutul muzician și percuționist Corneliu Stroe, alături de fiica sa, chitarista de blues Roxana Stroe, vor concerta astăzi, ora 19, la Club SNC. Ei vor fi însoțiți de Cătălin Grosu (clape) și Mihai Ursu (electric bass), iar concertul va fi prezentat de nelipsitul Florian Lungu.
Pentru Corneliu Stroe, cântatul la tobe este un hobby pe care l-a ridicat la rang de performanță cu pasiune și tenacitate. Cântă încă din liceu și, din 1974, când a luat Marele Premiu al Artei Studențești la secțiunea trupe rock, a știut că nu va renunța la muzică niciodată. Au urmat festivaluri în țară și în Europa alături de Harry Tavitian și grupul Creativ, a scos două albume la Londra și două în România. Activitatea sa de peste 30 ani în acest domeniu cuprinde numeroase colaborări cu trupe din Franța și Germania, dar și cu trupe românești ca Direcția 5, Pasărea Colibri, Ovidiu Lipan Țăndărică Band, Night Loosers, Puiu Pascu, Jonny Răducanu, Ale-xandru Andrieș, A.G. Weinberger.
Roxana Stroe, fiica lui Corneliu Stroe, a concertat, ca invitată, alături de A.G. Weinberger, Florin Ochescu, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu și Maria Răducanu. A activat ani buni ca titular în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit și Harry Coradini Band. A participat la festivaluri cunoscute de blues și jazz din România și emisiuni de televiziune dedicate genului.
"Spectacolele de la Club SNC reprezintă o inițiativă binevenită în momentul de față. Constanța are un public doritor și avizat de jazz și blues. Important este să se organizeze ritmic astfel de concerte, în așa fel încât să se creeze un reflex față de o anumită locație", a spus Corneliu Stroe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2406 secunde