Condițiile pe care Roxana Ionescu i le-a pus fostului soț ca să-i acorde divorțul

1353
Condițiile pe care Roxana Ionescu i le-a pus fostului soț ca să-i acorde divorțul - roxanaionescu-1346162495.jpg
Aproape șapte ani de mariaj s-au încheiat cât ai clipi. Roxana Ionescu și Laurențiu Gheorghe au divorțat amiabil, fără vreun proces anevoios și fără scandal. Se pare că toate acestea s-au datorat unei înțelegeri prealabile și mai ales faptului că Laurențiu a fost de acord să respecte întoc-mai condițiile Roxanei.

Separarea Roxanei Ionescu de Laurențiu ascunde, se pare, multe secrete. Prima dintre condiții ar fi avut legătură cu relația pe care Laurențiu Gheorghe o are cu Roxana Anton, sora nașei lor de cununie. Acesta ar avea interzis să se afișeze cu ea pentru a amortiza astfel ideea că ea a fost cea înșelată. Motivul pentru care Laurențiu și iubita lui nu se manifestă în public și încă se mai ascund de blițuri e pentru a-i face pe plac Roxanei Ionescu. Aceasta le-a cerut să nu se afișeze un timp pentru ca ea să poată să spună că nu infidelitatea a fost motivul divorțului, acesteia fiindu-i rușine, a scris un apropiat al acestora.

Mai mult, pentru a evita partajul, Roxana ar fi cerut și câteva bene-ficii materiale. "Condițiile divorțului au fost ca Laurențiu să o întrețină și pe ea un timp și să nu se afișeze, cel puțin o perioadă, până înce-pe iar «Vocea Romaniei», pentru că atunci Roxana chiar va avea n-voie de publicitate. Dacă ar fi avut cum, ea ar fi vrut să se afle în acea perioadă despre divorț pentru a-și face publicitate cu emisiunea", a detaliat o sursă. Divorțul a decurs discret, iar mariajul lor s-a încheiat într-un birou notarial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Iulie 2012
Stire din Monden : "Mama Natură" a divorțat!
Pagina a fost generata in 0.721 secunde