Conrad Murray: Michael Jackson și-a injectat singur anestezicul fatal

351
Avocații lui Conrad Murray, medicul acuzat de uciderea cântărețului Michael Jackson, intenționează să susțină în timpul apropiatului proces al clientului lor că regele muzicii pop și-ar fi injectat singur anestezicul propofol, care i-a fost în cele din urmă fatal, informează mirror.co.uk.
Potrivit site-ului TMZ.com, medicul Conrad Murray va susține în fața judecătorului că Michael Jackson s-a trezit în timp ce el ieșise din camera starului și că și-a administrat singur doza de propofol care i-a produs stopul cardiac ce i-a fost în cele din urmă fatal.
Michael Jackson îl angajase pe medicul Conrad Murray în perioada în care se pregătea pentru o serie de concerte pe care urma să le susțină la Londra, din iulie 2009. Starul american făcea repetiții intense în fiecare zi și îl întâlnea pe Conrad Murray în fiecare seară, pentru tratament de recuperare. Medicamentele prescrise de medicul Conrad Murray îl ajutau pe Michael Jackson să adoarmă.
"Apărarea va susține că Michael Jackson a luat recipientul (de propofol, n.r.) de pe noptieră, și-a făcut injecția și apoi a scăpat recipientul pe covor", a declarat o sursă citată de tabloidul britanic The Mirror.
Aceasta este cea mai recentă "teorie" care circulă în presă în legătură cu moartea neașteptată a celui care a fost regele muzicii pop. Recent, bodyguardul Alberto Alvarez a declarat că medicul Conrad Murray a întrerupt manevrele de resuscitare a starului și a amânat momentul în care a sunat la serviciul de urgență pentru a avea timp să ascundă mai multe flacoane de medicamente.
Presa americană pare tot mai convinsă că acest caz va deveni în curând un "război" în justiție între cele două tabere de experți, care vor interpreta în multe feluri diversele rapoarte și grafice medicale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9653 secunde