Elton John vrea să cânte cu Lady Gaga pentru următorul film "James Bond"

456
Elton John vrea să cânte cu Lady Gaga pentru următorul film
Elton John a declarat că ar fi încântat să cânte în duet cu Lady Gaga pentru coloana sonoră a următorului film din seria "James Bond", informează femalefirst.co.uk.
Potrivit unor surse, Lady Gaga ar fi fost aleasă, alături de Elton John, să fie vocea de pe coloana sonoră a următorului film cu James Bond, care va fi regizat de Sam Mendes și ar trebui să aibă premiera în 2011.
Elton John a declarat că Lady Gaga este alegerea perfectă pentru coloana sonoră Bond și că de-abia așteaptă înregistrările din studio. "Sunt bucuros că Lady Gaga este una dintre alegerile pentru coloana sonoră Bond. Este fantastică și mi-ar plăcea să fac un duet cu ea", a spus Elton John.
Potrivit presei britanice, producătorii francizei "James Bond" sunt mari admiratori ai cântăreței Lady Gaga și doresc ca vocea acesteia să asigure tema muzicală a viitorului film.
În opinia lor, cântăreața americană ar fi foarte potrivită în această ipostază, însă, pentru a obține această "onoare", trebuie să compună, să interpreteze și să expedieze o piesă originală unui juriu de specialitate, concurând cu alți artiști ale căror nume au fost vehiculate în presa internațională, precum Michael Buble și Amy Winehouse.
Potrivit tabloidului The Sun, decizia producătorilor de a o invita pe Lady Gaga să le trimită o piesă a fost luată recent, în urma unei întâlniri cu aceasta. Știrea a făcut vâlvă în presa britanică, deoarece, de fiecare dată când se apropie data lansării unui film cu agentul 007, sunt vehiculate numele multor artiști de marcă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 18 Februarie 2010
Stire din Monden : A 30-a gală Brit Awards
Pagina a fost generata in 3.0351 secunde