Concurs Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă și lifestyle

457
Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă și lifestyle - courtneycox-1310544414.jpg
Actrița Courtney Cox a devenit editor pentru un blog de modă și lifestyle, pentru care va scrie o rubrică periodică, în care va oferi cititoarelor sfaturi utile în aceste domenii.Starul serialului "Prietenii tăi" a devenit editor pentru site-ul xoJane.com, unde oferă sfaturi și sugestii pentru femeile care doresc să aibă o piele cu un aspect întinerit, dar și mai multă energie în viața de zi cu zi, informează Mediafax..

În primul ei articol postat pe acest site, Courtney Cox a mărturisit că folosește adeseori un anumit tip de vopsea de păr foarte ieftină pentru ca părul ei negru să își păstreze strălucirea. Actrița a vorbit totodată despre o serie de creme și produse de machiaj costisitoare din colecția Edward Bess.

Courtney Cox nu este singurul nume important de la Hollywood care se implică în blogosfera lifestyle - actrița Gwyneth Paltrow oferă adeseori sfaturi utile în acest domeniu pe site-ul Goop.com.

Courtney Cox a devenit celebră grație rolului Monica Geller pe care l-a interpretat în cele 10 sezoane ale serialului "Prietenii tăi/ Friends". Actrița este căsătorită cu David Arquette, de care s-a despărțit în octombrie 2010. Cei doi actori au împreună o fiică, născută în iunie 2004, a cărei nașă de botez este Jennifer Aniston, alături de care Courtney Cox a jucat în serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 12 Iulie 2011
Stire din Monden : Rihanna va fi imaginea Armani
Pagina a fost generata in 2.851 secunde