Cristi Borcea ar fi divorțat de Alina

574
Cristi Borcea ar fi divorțat de Alina - untitled21-1407402911.jpg
Veste șoc! Cristi Borcea ar fi din nou burlac. Potrivit unor surse din anturajul milionarului citate de Spynews, omul de afaceri ar divorțat și de cea de-a doua soție, Alina Vidican.

Picătura care ar fi umplut paharul pentru Alina Vidican ar fi zvonurile din presă cum că Valentina Pelinel se bucură de vacanțe luxoase pe iahtul lui Cristi Borcea. Potrivit spynews.ro, surse din anturajul celor doi aruncă bomba în cazul celui mai controversat cuplu din showbiz: cei doi ar fi divorțat.

"Au divorțat de curând. Prin presă a apărut că Valentina Pelinel umblă prin Capri cu iahtul lui de lux și au apărut problemele. S-a mai pus problema unui divorț, prin 2011, când a apărut avocata aia cu fetița neligitimă, iar Alina nu știa nimic. Acum este clar, cei doi au divorțat, Alina s-a apropiat mult de Mihaela Borcea, se ocupă de afacerile lui. Cred că el a așteptat-o pe Pelinel, iar acum, că ea e singură, au decis să divorțeze", au mărturisit prietenii celor doi.

Discuții între cei doi soți ar fi apărut și după ce Valentina Pelinel l-a vizitat pe Cristi Borcea la închisoare, scrie romaniatv.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Iulie 2014
Stire din Fun : Femeile și silueta
Duminică, 06 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cristi Borcea, în stare stabilă
Pagina a fost generata in 3.627 secunde