Cristi Borcea, transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța

193
Cristi Borcea, transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța - cristiborceatransportatdeurgenta-1404661823.jpg

Articole de la același autor

Fostul boss de la Dinamo, Cristi Borcea, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Constanța, sâmbătă, după ce a acuzat dureri puternice în zona pieptului. Potrivit directorului medical al Spitalului Județean Constanța, dr. Mihnea Avram, acesta a suferit o angină pectorală și a fost stabilizat la serviciul de primiri urgențe. Medicul susține că Borcea a fost dus la Penitenciarul Poarta Albă, de unde se va întoarce pentru un nou control medical, mâine dimineață. 


"Pacientul Cristi Borcea a ajuns la spital după ce a suferit o angină pectorală, diagnostic pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale intra-spitalicești. După ce a fost stabilizat, pacientul a fost trimis la Penitenciarul Poarta Albă, unde este monitorizat de medicul penitenciarului. Această decizie a fost luată de medicul cardiolog din spital care l-a consultat noaptea trecută. Pacientul va reveni pentru un nou consult medical", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul medical al Spitalului Județean Constanța, dr. Mihnea Avram. 


Cristi Borcea a fost transferat, la sfârșitul lunii mai, de la Slobozia la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Judecătoria Medgidia a decis că acesta poate executa pedeapsa în regim semideschis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Cristi Borcea, în stare stabilă
Pagina a fost generata in 1.7622 secunde