Război între mamele Mădălinei Pamfile:

"Cristina a făcut sex cu tatăl ei vitreg și s-a culcat cu bărbați pentru o rochie"

1949
1
Lenuța, mama adoptivă a Mădălinei Pamfile, este într-un război cu mama naturală a vedetei. Femeia susține că și-a dedicat viața Mădălinei, iar acum, după 19 ani, Cristina vrea să-i ia fata.


Mama adoptivă a Mădălinei Pamfile a crescut-o pe vedetă ca pe propriul copil, iar venirea Cristinei în țară a fost ca o bombă pentru ea.
Lenuța îi aduce acuze grave mamei naturale. 
"Mi-am scos mâncarea din gură și i-am dat-o Mădălinei, am trimis-o la școală, am avut grijă de ea. Câte zile de naștere i-a făcut ea Mădălinei atâtea zile să mai trăiască ea, dacă nu atâtea să mai trăiesc eu. Cristina a părăsit-o pe Mădălina pentru că avea un prieten cu care a plecat în Germania la vremea respectivă și el nu voia să o ia cu copil. Ea a făcut mulți bani, s-a dezbrăcat prin Italia. Cristina s-a culcat cu tatăl ei vitreg, a făcut sex cu bărbați ca să iasă Miss Vrancea sau pe o rochie de 8 milioane", a spus Lenuța Roșca, mama adoptivă a Mădălinei Pamfile, la Acasă tv. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Monden : "Am parte de sex nebun"
Luni, 24 Septembrie 2012
Stire din Fun : Sex cu nevasta…altuia
Pagina a fost generata in 0.2743 secunde