Cui rămâne averea lui Prince

172
Cui rămâne averea lui Prince - prince-1462260034.jpg
Șapte persoane au contactat justiția americană ca moștenitori ai cântărețului Prince, decedat subit la mijlocul lunii aprilie fără a lăsa vreun testament, au indicat luni surse judiciare și din mass-media, preluate de AFP. O decizie a judecătorului din Minnesota Kevin Eide identifica marți șase persoane care ar putea avea drepturi la moștenire, fără a oferi detalii suplimentare, în afară de numele avocaților acestora. Cei șase sunt sora lui Prince, Tyka Nelson, și cinci surori sau frați vitregi (Omarr Baker, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John Nelson și Alfred Nelson).

Documentul o menționează, de asemenea, pe Darcell Gresham Johnston, o presupusă soră vitregă a artistului, de care familia acestuia nu știa, a indicat site-ul dedicat celebrităților TMZ, care citează surse apropiate familiei lui Prince.

Femeia ar avea "aceeași mamă, dar un tată diferit de cel al cântărețului", a adăugat TMZ.

Judecătorul a aprobat marți numirea societății Bremer Trust ca agent responsabil de administrarea averii lui Prince, după ce Tyka Nelson, sora artistului, formulase o cerere în acest sens, în lipsa unui testament. Compania-mamă a societății, Bremer Bank, se ocupa de afacerile lui Prince de mai mulți ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6516 secunde