Prince avea la el medicamente opiacee când a murit

205
Prince avea la el medicamente opiacee când a murit - prince-1461846547.jpg
Prince avea medicamente opiacee atât la el, cât și în casă când a fost găsit mort săptămâna trecută, potrivit mai multor organe de presă americane. Sunt așteptate încă rezultatele autopsiei, care să lămurească circumstanțele decesului cântărețului, transmite azi AFP, citată de Agerpres.


Postul CNN, citând o sursă din poliția locală, a anunțat că medicamentele respective au fost găsite asupra lui și în reședința sa, Paisley Park. Cotidianul Star Tribune din Minneapolis afirmă că s-a deschis o anchetă pentru a afla ce tratament i-ar fi putut provoca moartea. Conform CNN, în cadrul investigației a fost solicitată Agenția americană de combatere a drogurilor.

Potrivit mai multor surse anonime citate presă, artistul american ar fi fost victima unei supradoze de opiacee cu câteva zile înaintea morții, iar avionul său a aterizat de urgență, după un concert, pentru a primi ajutor medical.

Opiaceele, la fel ca metadona sau morfina, sunt substanțe derivate din opiu, prescrise împotriva durerilor. Ele pot provoca o puternică dependență.

Autoritățile au anunțat că rezultatele autopsiei vor fi cunoscute în cel puțin patru săptămâni, încheie AFP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Actual : A MURIT PRINCE!
Pagina a fost generata in 1.534 secunde