Tinerii din PNL susțin proiectul "Constanța - Capitala Tineretului în 2017"

142
Tinerii din PNL susțin proiectul

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal, împreună cu structurile sale - Clubul Studenților Liberali și Clubul Elevilor Liberali, susține inițiativa tinerilor Alexandru Bajdechi, George Cristian Fărăuanu și Alexandru Manda de a nominaliza municipiului Constanța drept "Capitala Tineretului în România" în anul 2017. 


"Susținem această inițiativă având în vedere faptul că tinerii constănțeni reprezintă unul dintre cele mai mari grupuri de tineri din România, care acționează în mod constant pentru și în interesul tinerilor, dezvoltă proiecte pentru tineret și le apără drepturile, implicându-se activ în viața comunității" a declarat Cristina Văsii, copreședintele Organizației Municipale TNL Constanța. 


La rândul său, copreședintele TNL Constanța, Bogdan Bola, a afirmat că "alături de acești tineri implicați în societatea civilă, dorim să contribuim la dezvoltarea orașului în care trăim. Facem apel la toți constănțenii, indiferent de culoarea politică sau apartenența la vreun grup sau ideologie, să sprijine acest proiect. Am încredere că orașul nostru deține resursele umane necesare la nivel de tineret care, prin idei inovative și eficiente, să ofere o nouă perspectivă și un viitor mai bun celor care au încă încredere în noi". 


Prin proiectul "Constanța - Capitala Tineretului din România" se dorește organizarea unei serii de evenimente dedicate tinerilor, principalul scop fiind dezvoltarea spiritului civic, elaborarea unor politici de tineret și crearea unui dialog permanent între aceștia și municipalitate pe diverse probleme: sport, cultură, antreprenoriat, educație.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.187 secunde