EDITORIAL / Când imbecilitatea bate hoția. Lecție predată de PNL

835
3
EDITORIAL / Când imbecilitatea bate hoția. Lecție predată de PNL - 2-1461146258.jpg
Oricât mi-aș dori să îi las pe liberali în pace, nu pot. Sunt atât de grotești aparițiile cuplului Stan și Bran încât simpla idee de liberalism în România, cu acești oameni în frunte, este dusă în derizoriu. Până și corupții și toată ceata de infractori notorii din PSD pălesc în fața "imbecilității piramidale" din PNL, așa cum excelent o numea tânărul Paleologu.


Doar liberalii nu văd tragi-comedia care se joacă la vârful partidului, ajunsă deja la al treilea act, cu bătaie spre patru. Este aproape inexplicabil talentul de auto-sabotare al PNL, partid ce părea a se detașa deasupra mizeriei politice în care PSD se scaldă cu o dezinvoltură demnă doar de beciurile DNA. La toate bubele social-democraților, sub cangrena moralității ce macină partidul de la un capăt la altul, în fața nesimțiților infractori din Parlament, organizați fățiș în structuri mafiote și apărați cu orice preț sub scutul imunității parlamentare, PNL a găsit ca alternativă… prostia și imbecilitatea. 


Cu doi lideri desprinși din filmele cu Stan și Bran, care fac din stângăcii, lipsa de credibilitate și viziune o adevărată politică de partid, liberalii sunt în cădere liberă. Prin fiecare apariție a celor doi, procente din avuția și credibilitatea partidului se fac praf și pulbere, accentuând tot mai mult prăbușirea unui mamut bicefal, astfel încât, în cele din urmă, miza va fi doar pe ce parte va pica partidul și pe cine va prinde sub el: pe liberali sau pedeliști? 


Este clar că formațiunea intră în furtuna electorală fără busolă, inventând candidați nu pentru a câștiga, ci, mai degrabă pentru a avea în cârca cui să deverseze viitoarele înfrângeri. Așa se întâmplă și la Constanța, și la Medgidia, și la București și în multe alte orașe din țară, unde experimente făcute peste noapte de Gorghiu și Blaga în laboratorul partidului scot la lumina zilei candidaturi neasimilate și neacceptate chiar de propriul partid. Altfel nu se poate explica rapiditatea cu care PSD a crescut în sondajele naționale, sărind peste capul liberalilor cu câteva procente, deși în urmă cu câteva luni părea că nimeni și nimic nu îi mai poate întoarce pe pesediști de la groapă. Asta în vreme ce PSD a rămas același partid, cu aceleași obiceiuri și metehne. O formațiune partizană cu mafioții ce se ascund în Parlament, pe care îi protejează cu orice preț și sub orice formă. Un partid condus de un condamnat la închisoare, un PSD ce își ține ședințele de partid mai mult pe holurile DNA. 


Cu toate acestea, liberalii au reușit performanța să se scufunde fără să îi tragă nimeni în jos. Se duc la fund sub greutatea mediocrității și a lipsei de credibilitate a celor din vârf. Era clar că un partid care se reformează cu Blaga și Atanasiu în prima linie nu poate avea decât un singur drum.



Comentează știrea

MIHAI
3 mai 2016
CARE LIBERALI

Asa cum trecerea de la socialism la capitalism presupune o perioada de formare a " capitalismului primitiv " putem accepta si idea trecerii prin perioada " politicianismului primitiv " in care fostii lideri comunisiti organizati in partide care se dovedesc a fi doar factiuni , folosesc puterea potrivit intereselor personale si de grup . Doctrinele , ideologiile si programele sunt simple firme care incearca sa demonstreze ca adevarata branza de Braila se poate gasi doar la firma (partidul ) liberal sau de alta culoare politica . Firma liberala a intrat de mult in faliment in intreaga lume . Social democratia este si ea muribunda . Editorialul are dreptate cand afirma ca liberalii se duc la fund sub greutatea mediocritatii lor , ceea ce este grav , este faptul ca ne ducem si noi impreuna cu ei . Se poate face ceva ? Credem ca nu se poate face nimic cu astfel de politicianisti si pseudopartide . Dar mai ales cu electoratul creat si " educat " pe masura si potrivit intereselor lor . Oricum , liberalii si-au semnat sentinta de lichidare din momentul in care s-au inhaitat cu pesedistii in USL . La fel . pedelistii cand au facut la fel cu liberalii .In consecinta , despre ce doctrine si ideologii vorbim ?

bsHCpHmWPrYZYgmxO
29 noiembrie 2016
DMTpKOURyKzlLge

3Pebp9 jlvruiivfwox, [url=http://vvzvxxrfwqyg.com/]vvzvxxrfwqyg[/url], [link=http://gsquymfxpitv.com/]gsquymfxpitv[/link], http://norcdjwlgxyb.com/

jXTEvjJiYFYTL
26 ianuarie 2017
GlXaRrZvD

COZtWK lgjcbyagqjvc, [url=http://agsejrcidzbo.com/]agsejrcidzbo[/url], [link=http://gcqxbiqbtdam.com/]gcqxbiqbtdam[/link], http://yyxbvnbrndhi.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1932 secunde