Cum faci sex pe caniculă

407
Cum faci sex pe caniculă - sexpecanicula28678800-1342291780.jpg
Căldura din ultima vreme ne-a copleșit pe toți și trebuie să recunoaștem că o partidă fierbinte sună bine doar până ce termometrul atinge 30 de grade afară. Pe de altă parte, vara avem zile mai lungi și nopți mai neliniștite. Vezi cinci sfaturi pentru o partidă răcoroasă, când încă avem chef de sex, chiar și pe caniculă, potrivit unica.ro.

Dacă atmosfera este prea încinsă, puteți oricând să aduceți câteva cuburi de gheață în dormitor. Folosește-ți imaginația și plimbă cuburile pe trupul lui fierbinte, pentru fiori de plăcere de ambele părți.

Distracție la umbră. Dacă nu aveți aer condiționat și patul numai la sex nu vă îmbie, mergeți în parc. Păstrați, totuși un grad de decență și aveți grijă să alegeți un loc ferit de priviri și de amenzi.

De ce să nu încercați un duș în doi, care vă va ține departe de senzațiile lipicioase dintre cearșafuri?

Ce spuneți de un masaj cu uleiuri esențiale de mentă, eucalipt sau busuioc? Puteți alege un amestec gata făcut, sau puteți să optați pentru mai multe uleiuri esențiale preferate, pe care le puteți combina chiar voi, după plac.

Tot din seria aventurilor oarecum interzise, vă propun să încercați să vă răcoriți împreună sub apă. Sexul sub apă are condițiile lui speciale, dar, în principiu, nu există motive să nu încercați așa ceva pe căldurile astea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Monden : Madonna este acuzată de plagiat
Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Monden : Costi Ioniță face surfing în Hawaii
Sâmbătă, 14 Iulie 2012
Stire din Monden : Penelope Cruz este însărcinată!
Pagina a fost generata in 2.6649 secunde