COD GALBEN de caniculă. Temperaturi de 41 de grade Celsius, urmate de vijelii

252
COD GALBEN de caniculă. Temperaturi de 41 de grade Celsius, urmate de vijelii - canicula82255500-1342336915.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod portocaliu de caniculă în sudul României și cod galben în câteva județe din Moldova, de pe litoral și din Câmpia de Vest, valabil în zilele de 14 și 15 iulie. Duminicã seara, vremea va fi instabilã, existând pericolul de vijelii.

"În cursul zilei de duminică în cea mai mare parte a Olteniei și a Munteniei canicula se va intensifica, temperaturile maxime vor fi de până la 39...41 de grade, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Începând din partea a doua a zilei de duminică vor fi manifestări de instabilitate atmosferică severă", informează meteoromania.ro.

Codul portocaliu a fost emis în județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Olt, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, Ilfov, Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău. În aceste județe, temperaturile vor ajunge la 39-41 de grade.

Codul galben a fost emis în județele: Timiș, Caraș-Severin, Constanța, Tulcea, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați. În aceste județe, temperatura din weekend va ajunge la 36-38 de grade.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4499 secunde