Cum să nu mai mimăm orgasmul

404
Peste 10 la sută din femei nu au niciodată orgasm. Și mult mai multe nu au avut niciodată orgasm cu un partener. Și mai multe îl mimează. Doamnelor, a venit vremea să luăm orgasmul în propriile mâini – și nu la figurat.

Nu mai mimați! Aveți două opțiuni. Prima ar fi să-i spuneți partenerului adevărul. Treaba voastră cum vă descurcați cu el. Spuneți-i că nu ați vrut să îi răniți orgoliul și că merită mai mult de-atât, etc. A doua variantă ar fi să nu-i spuneți nimic și să puneți în aplicare pașii de mai jos astfel încât să nu sesizeze diferența.

Acceptați că a avea orgasm este dificil. Hai să fim cinstiți: singurul lucru de care se tem bărbații este că vor avea orgasm prea repede. Femeia însă are mai mult de lucru. Dar asta nu înseamnă că aveți probleme și nu trebuie să vă rușineze.

Tehnici noi. Foarte puține femei se masturbează imitând actul sexual propriuzis. Și numai 25-30 la sută dintre femei pot avea orgasm în timpul penetrării. Așa că încercați ceva nou, folosind ideile și tehnicile de mai jos.

Învățați să vă atingeți. Aveți nevoie de lubrifiant, intimitate și timp. Încercați prima dată la baie. Acolo sigur nu vă va deranja nimeni. Nu trebuie să aveți orgasm din prima. Doar explorați, aflați ce vă place. Dacă vă plictisiți opriți-vă și încercați din nou ziua următoare.

Învățați să vă masturbați. Masturbarea este o ocazie de a vă îmbunătăți tehnica orgasmului și de a experimenta. Încercați toate pozițiile posibile și imposibile.

Faceți exercițiile Kegel. Tonifierea mușchilor pelvieni poate îmbunătăți lubrifierea vaginală, senzațiile și intensitatea contracțiilor vaginale. Încordați și relaxați muș-chii în serii de cel puțin 10, de câteva ori pe zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : A petrecut ziua de naștere pe Facebook
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : "Dumbrava Minunată", la Teatrul "Elpis"
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : Despre femeia din oglindă
Pagina a fost generata in 1.6994 secunde