Ponturi de sex pentru părinți

947
Statisticile arată că persoanele căsătorite fac sex mai mult decât persoanele singure. Lucru care nu ar trebui să ne surprindă, din moment ce ei se găsesc în pat unul lângă celălalt în fiecare noapte. Se știe că prima regulă a sexului este apropierea. Însă tot statisticile spun că cu cât suntem căsătoriți de mai mult timp, cu atât o facem mai rar. Deci, este cert, apropierea nu înseamnă chiar totul. Sexul marital își pierde din intensitate în timp.
Iată câteva sugestii despre cum să readuceți pasiunea în viața voastră:
Vorbiți murdar. Amintiți-vă că una dintre cheile plăcerii sexuale este să primiți ceea ce vreți. Oricât de frumos ar fi să avem un partener care să ne citească gândurile, acesta nu există. Așa că încingeți puțin atmosfera cu unele indicații către partener despre cum vreți să vă satisfacă. Încercați și câteva cuvinte murdare pentru a oferi indicații și mai sugestive. Dacă roșiți numai la gândul de a vorbi urât, începeți prin a șopti încet în urechea partenerului.
Fără așteptări prea mari. Femeile susțin că de multe ori sunt prea obosite pentru sex și dau vina pe soții lor pentru aceasta, spunând că nu le ajută la treabă și că ar dori ca soții lor să fie mult mai afectuoși și să le scrie bilețele sau scrisori de dragoste. De cealaltă parte, bărbații recunosc că nu prea au chef de drăgălășenii din-astea. Ideea este să găsiți o cale de a vă simți bine, fără să pară că o faceți din obligație.
Țineți ochii deschiși. Ne conectăm cu celălalt foarte mult prin contact vizual, iar văzându-ne partenerul cuprins de pasiune sigur ne va veni și nouă cheful. Dacă nu puteți să țineți ochii deschiși încercați să o luați încet, să prelungiți preludiul cât mai mult și să țineți ochii deschiși măcar atunci când ajungeți la orgasm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : A petrecut ziua de naștere pe Facebook
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : "Dumbrava Minunată", la Teatrul "Elpis"
Sâmbătă, 12 Martie 2011
Stire din Monden : Despre femeia din oglindă
Pagina a fost generata in 1.5372 secunde