Cum să te comporți când iubitul tău îți face sex oral

1536
Cum să te comporți când iubitul tău îți face sex oral - 3a04d36f2c53226d9c27c607cea5e299.jpg
Multe femei se tem de sexul oral. Și nu când vine vorba să le ofere iubiților această plăcere ci din contră, când ei sunt cei activi.

Multe femei se tem să le ceară iubiților lor așa ceva sau chiar le spun un vehement "nu" din varii motive de care ar trebui să scape. În plus, sunt reprezentante ale sexului frumos, care în loc să savureze momentul, ajung să se simtă prost și să aștepte cu nerăbdare ca partida să se termine... chiar dacă nu ajung la orgasm.

De ce? Pentru că le e jenă, pentru că nu știu ce simt bărbații când fac sex oral. Au tot felul de idei referitoare la gust, miros sau chiar mai mult, cum arată zona intimă prin ochii iubiților. Toate aceste idei ar trebui să dispară și, în loc să își facă griji, doamnele și domnișoarele ar trebui să accepte ce se întâmplă ca fiind un lucru natural și normal într-un cuplu. Astfel, ele trebuie să urmeze câțiva pași.

1. Să nu se mai gândească la nimic, ci să se lasă pradă... plăcerii

2. Să scape de jenă și temeri

3. Să nu se mai gândească în ce fel să sep oarte petnru a le face pe plac bărbaților, deoarece în acele momente ele nu trebuie decât să accepte ce se întâmplă

Citește mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1072 secunde