Cum să te «bagi» la un «menage a trois»!

1208
Cum să te «bagi» la un «menage a trois»! - b53ac9b17f9598e42c4ce890739a84ca.jpg
Sexul în trei rămâne una dintre fanteziile cele mai dese întâlnite la bărbați, dar și la femei, chiar dacă acestea nu recunosc atât de ușor precum bărbații. Cum convingi o femeie să accepte sexul cu doi parteneri? Iată câteva situații în care poți să propui un «menage a trois» fără nicio jenă!
1. La o petrecere

Cel puțin 50 de persoane în jur, muzica este atât de tare încât este de ajuns doar să gesticulezi și să zâmbești. Femei frumoase care se bucură de o băutură și caută să uite de ele. Lumea este bine dispusă, cu câteva pahare în plus. Ceea ce trebuie tu să faci acum este să abordezi două femei. Începi o conversație cu ele și le acorzi atenție în mod egal. Nu monopoliza discuția! Ai grijă ca fetele să fie atente și una la cealaltă și convinge-le să flirteze între ele - la petreceri se întâmplă des acest lucru. Cu cât sunt mai relaxate, cu atât vor ajunge mai repede în pat cu tine!

2. În jacuzzi

O baie în jacuzzi face orice femeie să devină mai sensuală! Astfel, data viitoare când o să fii în jacuzi cu două femei la o petrecere nu ezita să-ți încerci norocul! Așează-te între ele și începe o conversație cu un mesaj subtil. Ai grijă ca fetele să înțeleagă că ești atras de amândouă, nu doar de una singură. Fă glume, fă-le complimente și fii sigur că în momentul în care vrei să le propui un «menaje a trois», ele deja s-au gândit la asta.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Februarie 2011
Stire din Monden : Iepurașul Dana Săvuică are teren la Corbu
Pagina a fost generata in 2.161 secunde