Cum simte un bărbat orgasmul

679
Cum simte un bărbat orgasmul - 39bb9915213302e76fbb345603d3d0bb.jpg
Despre bărbați se crede că sunt mai norocoși decat femeile atunci cand vine vorba despre sex. Se excită mai repede și au parte de un final mai fericit. Ei bine, situația nu este in totalitate așa, unele dintre informațiile cu care se laudă reprezentanții sexului tare sunt cât se poate de false.
1. Își pierd mințile

Unii bărbați spun că în timpul ogasmului nu mai știu ce se întâmplă cu ei sau în jurul lor... ca și cum sunt inconștienți. Se îneacă în plăcere și, apoi, brusc totul devine clar. Se simt mai revigorați ca niciodată.

2. Fac schimb de energie

Câțiva reprezentanți ai sexului tare au declarat că în timpul orgasmului simt că fac schimb de energie cu partenera și prind viață, în nici un caz nu rămân sleiți de puteri. Și, atunci, i-am întreba... de ce vor să doarmă imediat cum termină?

3. E mai intens dacă îl amână

Toți bărbații au căzut de acord: dacă amână momentul culminant, au parte de un orgasm mai intens. Astfel, ei îi oferă plăcere mai mare partenerei și trăiesc mai intens plăcerea. Din păcate, puțini sunt cei care chiar aplică această regluă pentru că le e lene sau pur și simplu nu știu.

Citeste mai departe...




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Cristi Brancu va fi tătic
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Mihai Petre cu paharul pe capotă
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : Măruță cu văcuță!
Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Monden : "Cenușăreasa"
Pagina a fost generata in 2.8483 secunde