Cuplul Iovan divorțează

441
Creatoarea de modă Romanița Iovan a introdus, la sfârșitul săptămânii trecute, la instanța Judecătoriei Sectorului 1, o cerere prin care solicită desfacerea căsătoriei cu pilotul Adrian Iovan.
Primul termen în procesul de divorț al soților Iovan va avea loc în 11 noiembrie. Cuplul Iovan are un băiețel, Albert, în vârstă de doi ani.
Familia Romaniței Iovan a ajuns pe prima pagină a ziarelor în urma scandalului legat de moartea lui Florin-Bogdan Iancu. Tânărul a fost împușcat de Adrian Iovan, în noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, cu o armă de vânătoare. Iancu avea 27 de ani și fusese condamnat de mai multe ori la închisoare pentru furt.
În februarie 2006, procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva lui Adrian Iovan, considerând că în cauză sunt aplicabile dispozițiile legale cu privire la legitima apărare. O lună mai târziu, procurorul Andreea Șerbănoiu, de la Parchetul Tribunalului București, care a stabilit că soțul Romaniței Iovan a acționat în legitimă apărare, și-a cerut detașarea, fiind transferată la Parchetul Judecătoriei Sibiu.
În decembrie 2007, Curtea de Apel Craiova a menținut decizia de neîncepere a urmăririi penale împotriva lui Adrian Iovan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0031 secunde