Cutia de bomboane care se transformă în flori după ce a fost îngropată în grădină

381
Un ambalaj care se transformă în flori după ce a fost îngropat în pământ, în ghiveci sau în grădină, a fost lansat recent în Marea Britanie de un celebru lanț de magazine, informează dailymail.co.uk.
În ambalajul din carton al unor dulciuri comercializate de grupul Marks & Spencer, comercianții britanici au introdus multe semințe de Iberis, care produc în scurt timp inflorescențe viu colorate, foarte apreciate de fluturi.
Marks & Spencer folosește deja acest tip de ambalaj pentru mai multe sortimente de praline, lansate miercuri pe piața britanică.
Dacă această inițiativă va avea succes, compania intenționează să extindă folosirea acestui tip de ambalaj și la alte clase de produse.
Cutia cu praline conține câteva duzine de semințe. După ce bomboanele de ciocolată au fost consumate, cutia poate fi îndoită și îngropată în grădină sau într-un ghiveci, acoperită cu pământ și udată de câteva ori la interval de câteva zile.
Din această cutie vor crește, în doar câteva săptămâni, florile de limba-mării (Iberis), care pot fi roz, albe, roșii sau violet. Ambalajul poate fi tăiat în cinci-șase bucăți, ce pot fi plantate în locuri diferite din grădină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 08 Martie 2010
Stire din Monden : Special de ziua ta
Pagina a fost generata in 2.0679 secunde