Dan Bittman: "Anul ăsta poate mă însor!"

362
Dan Bittman:
Ieri dimineață, Delia, Cheloo și Dan Bittman, alături de Răzvan și Dani, au început căutările următorului star X Factor, la Cluj.

Pentru prima oară în calitate de jurați într-un show de gen, cei trei au fost de-a dreptul copleșiți de emoții, iar dezvăluirile șocante nu au întârziat să apară. La machiaj, stând de vorbă cu frumoasa Delia, Dan Bittman a făcut o mărturisire incre-dibilă: "Anul ăsta poate mă însor"!

Caravana X Factor a revenit în Ardeal, cei trei membri ai juriului X Factor, Delia, Cheloo și Dan Bittman au pornit în căutarea urmărului star X Factor. Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, jurații X Factor le-au dat întâlnire clujenilor la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, convinși că ardelenii sunt posesori de factor X. De emoții nu au însă parte doar concurenții, ci și jurații, care de câteva zile așteptau cu nerăbdare momentul în care își vor ocupa locurile la masa juriului. Stând de vorbă la machiaj cu jurata X Factor Delia, Dan Bittman a făcut o mărturisire de-a dreptul șocantă: "Anul ăsta poate mă însor!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde